Onze diensten

Beveiliging

Voor u als ondernemer is een veilige omgeving voor uw werknemers en gasten erg belangrijk. Frisionum Hospitality Services zorgt ervoor dat veiligheid en gastvrijheid hand in hand gaan. Wij zetten professionele en gecertificeerde beveiligers in die representatief zijn voor uw bedrijf en de skills hebben om de veiligheid en sfeer binnen uw onderneming te waarborgen. Frisionum denkt met u mee en gaat graag een stap verder in het bieden van service.

Lees meer..

Payroll & Loonadministratie

Frisionum neemt graag uw administratieve verplichtingen uit handen. Binnen de payroll constructie blijft u zelf verantwoordelijk voor het aannemen en aansturen van uw personeel, echter ontlasten wij u van alle administratieve en juridische aspecten. Van het opstellen van arbeidsovereenkomsten tot loonbetaling en van ontslagprocedures tot jaaropgaves, alles kunt u aan ons overlaten.

Wilt u wel zelf juridisch werkgever zijn of blijven van uw medewerkers dan verzorgen wij graag voor u uw loonstroken, betaallijst en aangiftes.

Lees meer..

Support

Binnen onze ondersteunende diensten ligt de focus op het bieden van oplossingen die passen bij de unieke behoefte van de klant. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreid netwerk in de horeca sector bieden we frisse inzichten. Zo kunnen we u bijstaan in de organisatie van uw evenement, een interim manager verzorgen in geval van een overbruggingsperiode of creatieve oplossingen aandragen voor elk probleem dat zich bij u kan voordoen.

Lees meer..

MijnFrisionum

Wij streven ernaar onze klanten en onze medewerkers te voorzien van de nieuwste technologische middelen. Via het door onszelf ontwikkelde MijnFrisionum platform heeft u alle informatie op één plaats.

Met MijnFrisionum heeft u alle informatie die u wenst gemakkelijk en snel tot uw beschikking. Van achter uw computer of op uw telefoon heeft u direct inzage in de urenregistratie van uw personeel. Ons beveiligingspersoneel houdt daarnaast een uitgebreide rapportage bij van alles wat er bij u op locatie gebeurt. Ook dit kunt indien gewenst van minuut tot minuut volgen. Wilt u een oude factuur opnieuw inzien of de actuele betaalstatus controleren? U treft alle informatie op een plaats en vind gemakkelijk wat u zoekt.

Lees meer..